Hypotheken

man en vrouw

De aankoop van een huis is misschien wel de grootste investering in je leven. Bovendien komt er heel wat bij kijken. De hypotheek bijvoorbeeld. Want bij de keuze voor een hypotheek moet u een aantal belangrijke beslissingen nemen.

Niet alleen is uw huidige situatie hierbij van belang. Waarom zeggen we dat? Omdat tijdens de looptijd van uw hypotheek er meerdere aspecten zijn die niet hetzelfde zullen blijven. Denk hierbij aan uw inkomen, uw gezinssituatie kan veranderen, de rentes zullen veranderen en regelingen op fiscaal gebied zullen tijdens deze periode veranderen. De hoogte van de rente is uiteraard van belang en ook het voordeel van de hypotheekvorm op fiscaal vlak is belangrijk.

Een goede keuze maken uit alle mogelijke voorwaarden en hypotheekvormen is het essentieel dat u wordt bijgestaan door een partij die deze zorgen voor u wegneemt.

A.C. Koijen en partners geeft je altijd onafhankelijk en eerlijk hypotheek advies in Breda. Het uitgangspunt binnen ons bedrijf zijn altijd de wensen en persoonlijke situatie van u als klant. Elke hypotheekadvies is uniek. A.C. Koijen en partners vergelijkt voor jou alle verschillende geldverstrekkers. Daarmee bieden we je scherpste rente en kunnen we de beste voorwaarden uit de markt bieden.

Stap je bij één van onze vestigingen binnen? Dan willen we eerst kennismaken en je laten zien hoe wij werken.
De kosten voor het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening!

Gratis eerste afspraak maken

  

Klanten vonden ons via:
Hypotheek adviseur Breda Beste hypotheekverstrekker Hypothekenadvies Onafhankelijke hypotheekadviseur Hypotheek Breda Hypotheekadvies in Breda Hypotheek advies in Breda
 
Beste hypotheekverstrekker van de regio!

Persoonlijke ondersteuning

Onze professionals staan klaar voor al uw vragen over zowel de particuliere als zakelijke dienstverlening. Neem gemakkelijk contact op voor persoonlijke ondersteuning.

Contact

Uw voordelen

  • Totaal aanbod onder 1 dak
  • Open en persoonlijke benadering
  • Onafhankelijk (ten opzichte van banken)
  • Transparant; wij laten zien waarom we bepaalde keuzes maken
  • Wij doen zaken met een groot aantal hypotheekverstrekkers

Hypotheken

Particulier

Pensioenen

Particulier

Verzekeringen

Particulier

Betalen & sparen

Particulier & zakelijk

Vragen

Zakelijk

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda

Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam

Tel. 0161 - 492 508
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl