Onafhankelijke Hypotheekadviseur in Brabant

Hoe vind ik een betrouwbare hypotheekadviseur in Brabant?

Voordat u op zoek gaat naar een onafhankelijk hypotheekadviseur is het belangrijk dat u allereerst kijkt of de financiële dienstverlener beschikt over een vergunning en aan kan tonen dat ze beschikken over de ervarings en opleidingsvereisten. De AFM (Autoriteit Financiele Markten) ziet toe op het naleven van de zogenoemde WFT (Wet op het Financiele Toezicht).  Zij bewaken het toezicht op onder andere banken, verzekeraars en beleggingsinstellingen.

Belangrijk is dat u eerst kijkt of uw hypotheekadviseur onder toezicht staat van de AFM.

Bij A.C. Koijen hoeft u zich in ieder geval nooit zorgen te maken. Wij staan, zoals u hieronder kunt zien netjes vermeld binnen de AFM.

AFM registratie - A.C. Koijen

Gaat u een huis kopen en bent u opzoek naar een eerlijke hypotheek? Een onafhankelijke hypotheekadviseur komt dan goed van pas.

Als u de stap maakt om een huis te kopen, dan komt er een hoop op u af. U krijgt te maken met verschillende hypotheekverstrekkers, banken en nog veel meer. Iedereen prijst daarbinnen zichzelf als de beste optie aan, maar is dat ook zo? Een goede maatstaf voor een onafhankelijke hypotheekadviseur is het aantal geldverstrekkers dat dit bedrijf heeft.

Kies voor een onafhankelijk hypotheekadvies. Onze adviseurs voorzien u van transparant en helder advies zodat u ook echt met de beste hypotheek verstrekker in zee gaat. Wij verwelkomen u graag bij A.C. Koijen & Partners, zodat wij met u kennis kunnen maken.

Kennismaken

 

Eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies in Breda

A.C. Koijen & Partners is uw onafhankelijke hypotheekadviseur in Breda en omstreken. Wij bekijken met u de situatie, uw wensen en waar voor u alle mogelijkheden liggen. Op basis daarvan zullen wij als ongebonden hypotheekadviseur u een advies geven waar u ook daadwerkelijk wat aan heeft en waar u het meest gunstige mee uit bent.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur zoeken wij altijd naar de beste hypotheekaanbieder, welke perfect op uw situatie aansluit, zodat u daar het meeste profijt van heeft. Wij vertellen u graag meer. Maakt u een vrijblijvende afspraak met onze hypotheekadviseur?

 

Wij zoeken voor u de beste hypotheekverstrekker

De beste hypotheek verstrekker zoeken is niet gemakkelijk. Er zijn zeer veel opties en die verschillen allen in voorwaarden, services en natuurlijk in hoeverre het echt goed bij u past. A.C. Koijen & Partners zoekt voor u de beste optie, waardoor u altijd zo gunstig mogelijk uit bent.

Bespaar u alle moeite, tijd en energie in uw zoektocht naar de beste hypotheekaanbieder. Als onafhankelijke hypotheekadviseur vinden wij voor u de best passende en transparante hypotheekverstrekker waar u een fijn gevoel bij heeft.

 

Alles wordt afgestemd op uw situatie en wensen

Wij stemmen onze zoektocht naar de beste hypotheek verstrekker volledig af op uw situatie, wensen en toekomstperspectief. Door alles tegen elkaar af te wegen komen wij als hypotheekadviseur altijd met de beste opties.

Schakel A.C. Koijen & Partners in voor het zoeken naar voor u de meest geschikte hypotheek verstrekker.

Contact

Persoonlijke ondersteuning

Onze professionals staan klaar voor al uw vragen over zowel de particuliere als zakelijke dienstverlening. Neem gemakkelijk contact op voor persoonlijke ondersteuning.

Contact

Uw voordelen

  • Totaal aanbod onder 1 dak
  • Open en persoonlijke benadering
  • Onafhankelijk (ten opzichte van banken)
  • Transparant; wij laten zien waarom we bepaalde keuzes maken
  • Wij doen zaken met een groot aantal hypotheekverstrekkers

Hypotheken

Particulier

Pensioenen

Particulier

Verzekeringen

Particulier

Betalen & sparen

Particulier & zakelijk

Vragen

Zakelijk

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda

Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam

Tel. 0161 - 492 508
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl