Hypothekenadvies

Een huis kopen doe je niet zomaar, dat is een belangrijke beslissing. Er komt bovendien heel wat bij kijken alvorens een huis ook daadwerkelijk is gekocht.

Een hypotheek speelt tegenwoordig een belangrijkere rol dan ooit en gedegen hypotheekadvies is hierbij van cruciaal belang.

Een hypotheek kiezen en aannemen komt met veel afwegingen en wat is nu de beste om te maken?

Als onafhankelijke hypotheekadviseur treedt A.C. Koijen & Partners op waarbij wij voor u de beste hypotheekverstrekker zoeken aansluitend op wat uw wensen zijn.

U verwacht het beste hypotheekadvies en dat krijgt u dan ook! Hypothekenadvies gaat altijd op basis van uw persoonlijke wensen en omstandigheden.

Dat is voor ons als onafhankelijke hypotheekadviseur altijd het uitgangspunt.

Kennismaken

 

Beste hypotheekadvies

U heeft recht op alleen het beste hypotheekadvies. Een huis kopen is een beslissing die uw leven veranderd en daar wilt u goed over nadenken.

U wilt precies weten waar u aan toe bent, wat haalbaar is en wat dit voor u op termijn betekent. Met onze hulp ondersteunen wij u op basis van wat u wenst en u krijgt hierbij de garantie van het beste hypotheekadvies.

U kunt altijd vrijblijvend één van onze locaties bezoeken waar wij de kosten van het eerste gesprek voor onze rekening nemen.

Wij maken graag kennis met u en laten u graag zien hoe wij werken. Zo willen wij als onafhankelijke hypotheekadviseur u laten zien hoe wij voor u tot het beste hypotheekadvies komen.

Bezoek voor gedegen hypotheekadvies in Brabant één van onze vestigingen of maak een afspraak.

Gratis afspraak maken

 

Beste hypotheekverstrekker

A.C. Koijen & Partners is uw adres voor hypothekenadvies. Of u nu wilt verhuizen, een tweede huis wilt kopen of een starter bent, u krijgt altijd het beste hypotheekadvies.

Wij zoeken voor u de beste hypotheekverstrekker waarbij wij als uitgangspunt uw situatie en wensen aanhouden. Iedereen is uniek en dat betekent een uniek hypothekenadvies speciaal voor u op maat.

Wij zoeken de beste hypotheekverstrekker die geheel in lijn met uw wensen en mogelijkheden ligt. Voor meer informatie over uw hypotheekadvies en wie de beste hypotheekverstrekker voor u wordt, kunt u altijd vrijblijvend ons kantoor in Breda of Chaam bezoeken.

Ook kunt u natuurlijk contact opnemen met ons opnemen door op onderstaande link te klikken.

Contact

Persoonlijke ondersteuning

Onze professionals staan klaar voor al uw vragen over zowel de particuliere als zakelijke dienstverlening. Neem gemakkelijk contact op voor persoonlijke ondersteuning.

Contact

Uw voordelen

  • Totaal aanbod onder 1 dak
  • Open en persoonlijke benadering
  • Onafhankelijk (ten opzichte van banken)
  • Transparant; wij laten zien waarom we bepaalde keuzes maken
  • Wij doen zaken met een groot aantal hypotheekverstrekkers

Hypotheken

Particulier

Pensioenen

Particulier

Verzekeringen

Particulier

Betalen & sparen

Particulier & zakelijk

Vragen

Zakelijk

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda

Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam

Tel. 0161 - 492 508
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl