Onze historie

Toen Ad Koijen in 1970 voor zichzelf begon had hij reeds ervaring als boekhouder. Op de zolderkamer van zijn ouderlijke woning in Chaam ,welke Ad als kantoor had ingericht werd al snel te klein.  Ad Koijen is na zijn huwelijk verhuist naar Breda (Princenhage), waar hij als ondernemer in belastingen, administratie, verzekeringen, hypotheken en Pensioen(aanvullingen) zijn onderneming gestalte heeft gegeven.

In 50 jaar is het kantoor uitgegroeid tot een professioneel financieel advieskantoor in Breda en Chaam. Er is veel veranderd in deze 50 jaar, in de verzekeringsbranche en ook op ons kantoor. Maar in al die jaren hebben klantgerichtheid, kennis van zaken en professionaliteit aan de basis gelegen van onze dienstverlening.

De meest recente verandering onze naamswijziging: sinds 2006 prijkt de naam AC Koijen en Partners Hypotheken Pensioenen en Verzekeringen aan de gevel. Een naam die de lading van onze diensten nog beter dekt. Daarnaast heeft Ad Koijen begin 2006 het stokje overgedragen aan zijn oudste zoon Krijn Koijen, Maikel van Oosterhout en Norbert Heijblom.

Foto AC Koijen en Partners

Daarnaast is AC Koijen en Partners in 2011 ook Regio Bank geworden, waardoor we onze dienstverlening nog verder hebben uitgebreidt

Krijn Koijen en Maikel van Oosterhout zijn hier verantwoordelijk voor Hypotheken Pensioenen verzekeringen en Regio Bank.

Norbert Heijblom is Verantwoordelijk voor Administratie en Belastingen

Ad Koijen neemt nog geen afscheid en zal als mede eigenaar in hart en nieren nog lange tijd aan het bedrijf verbonden zijn

 

Wat kunt u van ons verwachten

Wat doen wij? AC Koijen en Partners adviseert en bemiddelt op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioen, kredieten, bankzaken, Administraties, Belastingen en Boekhouding en andere financiële diensten. Zowel aan particulieren als aan ondernemers.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een sterke persoonlijke benadering en is gericht op het opbouwen van een langdurige en intensieve adviesrelatie met u als klant. Met een hoge mate van vakbekwaamheid, betrokkenheid, transparantie en kwaliteit als uitgangspunt.

U bent voor ons uniek en dat merkt u in het persoonlijke contact, maar ook door onze zorg en begeleiding zolang u klant bij ons bent.

Persoonlijke ondersteuning

Onze professionals staan klaar voor al uw vragen over zowel de particuliere als zakelijke dienstverlening. Neem gemakkelijk contact op voor persoonlijke ondersteuning.

Contact

Uw voordelen

  • Totaal aanbod onder 1 dak
  • Open en persoonlijke benadering
  • Onafhankelijk (ten opzichte van banken)
  • Transparant; wij laten zien waarom we bepaalde keuzes maken
  • Wij doen zaken met een groot aantal hypotheekverstrekkers

Hypotheken

Particulier

Pensioenen

Particulier

Verzekeringen

Particulier

Betalen & sparen

Particulier & zakelijk

Vragen

Zakelijk

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda

Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam

Tel. 0161 - 492 508
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl