Particulier

A.C. Koijen & Partners, uw onafhankelijke hypotheekadviseur!

breda3-1500x500Het kopen van een huis doe je niet zomaar, dat is een belangrijke beslissing. Bij een huis kopen komt bovendien een hele hoop kijken en één van de belangrijkste zaken hierbij is natuurlijk de hypotheek. Voordat u een keuze maakt in de voor u beste hypotheekverstrekker, komt u voor veel afwegingen te staan. A.C. Koijen & Partners is daarin uw onafhankelijke hypotheekadviseur waar u terecht kan voor het beste hypotheekadvies.

Bij het bepalen van de beste hypotheekverstrekker komen er veel zaken naar voren. Wat is uw huidige situatie, wat zijn uw wensen, wat zijn uw toekomstplannen en wat is uw eigen perspectief? De rente, uw inkomen, uw gezinssituatie en fiscale regelingen zullen tijdens de looptijd van de hypotheek immers niet gelijk blijven.

Natuurlijk is de hoogte van de rente van belang evenals het fiscale voordeel van de hypotheekvorm. Maar alsnog dient u de juiste keuze te maken uit alle hypotheekvormen en -voorwaarden en dat is het stukje wat A.C. Koijen & Partners voor u zal verzorgen. Wij zoeken de beste hypotheekverstrekker, bieden daarin vervolgens het beste hypotheekadvies en treden gedurende het gehele traject op als een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur geeft A.C. Koijen & Partners u altijd een eerlijk advies. Wij nemen uw persoonlijke wensen en omstandigheden altijd als uitgangspunt. Want iedereen, en dus elk hypotheekadvies, is uniek. Wij vergelijken voor u alle verschillende hypotheekverstrekkers en kunnen u daarom de scherpste rente en de beste voorwaarden uit de markt bieden.

Wij zijn uw onafhankelijke hypotheekadviseur voor hypothekenadvies.

Hypothekenadvies

 

Verzekeringen

Heeft u enige idee hoeveel verzekeringen u momenteel heeft afgesloten? En waarvoor u precies verzekerd bent? Weet u of u te veel of te weinig betaald voor uw verzekeringen? Heeft u misschien onnodige verzekeringen of mist u wellicht de belangrijkste? Wij zijn verzekeringsexpert en wij maken graag voor u gratis en vrijblijvend een verzekeringsanalyse.

Voor elke vorm van hulp bij verzekeringen kan u bij A.C. Koijen & Partners terecht, particulier én zakelijk. Bent op zoek naar de beste zorgverzekering voor u? Of zoekt u een degelijke manier voor een levensverzekering vergelijken? Of komt u er maar niet uit wat u wilt met uw inboedelverzekering? Wij zijn uw verzekeringexpert voor alle hulp bij verzekeringen.

Verzekeringen

slide-breda24

Een verzekeringspakket op maat

Vroeger werd voor elke schadeverzekering een aparte overeenkomst gesloten. Dat kan nog steeds, maar efficiënter is wellicht een pakketverzekering, welke bij diverse verzekeraars afgesloten wordt. Hierin kan de verzekering voor uw huis, inboedel, aansprakelijkheid, ongevallen, rechtsbijstand en reizen worden ondergebracht.
Een pakketverzekering heeft een groot aantal voordelen, zoals: U profiteert van een aantrekkelijke kortingsregeling. Hoe meer verzekeringen u in het pakket onderbrengt, hoe lager de premie wordt. De verzekeringen sluiten perfect op elkaar aan, waardoor u niet teveel, maar ook niet te weinig verzekerd bent. U betaalt slechts één keer poliskosten en niet voor elke aparte verzekering los.

Wat als er een schade is

Is er sprake van een schade? Dan is dit voor u al vervelend genoeg. Daarbij kunnen schades behoorlijk complex zijn. Wij begeleiden u en houden contact met de verzekeraar, zodat de afwikkeling efficiënt en soepel kan verlopen.

Als verzekeringexpert treden wij op als tussenpersoon die voor u alle zaken uit handen zal nemen. Dit betekent de betaling van verschillen polissen binnen het pakket, het afhandelen van schade en eventuele hulp bij verzekeringen. U kan voor alles bij A.C. Koijen & Partners terecht. Of het nu een verzekeringsanalyse betreft, een zorgverzekering afsluiten of levensverzekering vergelijken.

A.C. Koijen & Partners is uw hypotheek- en verzekeringadviseur

A.C. Koijen & Partners is uw adres voor een onafhankelijke hypotheekadviseur in Breda en Chaam. Wij treden tevens voor u op als verzekeringexpert en kunnen u daarin voorzien met een aantrekkelijk verzekeringenpakket. Voor meer informatie over de onafhankelijke hypotheekadviseur of de verzekeringexpert van A.C. Koijen & Partners kunt u contact opnemen.

U kunt ook altijd bij één van onze vestigingen langskomen. Stap gerust eens binnen, dan maken we kennis en laten we zien hoe wij werken. Wij nemen graag de kosten van het eerste gesprek voor onze rekening.

Onafhankelijke hypotheekadviseur Verzekeringenexpert

Persoonlijke ondersteuning

Onze professionals staan klaar voor al uw vragen over zowel de particuliere als zakelijke dienstverlening. Neem gemakkelijk contact op voor persoonlijke ondersteuning.

Contact

Uw voordelen

  • Totaal aanbod onder 1 dak
  • Open en persoonlijke benadering
  • Onafhankelijk (ten opzichte van banken)
  • Transparant; wij laten zien waarom we bepaalde keuzes maken
  • Wij doen zaken met een groot aantal hypotheekverstrekkers

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda
Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam
Tel. 0161 - 492 508
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl