Zakelijk

Ondernemen is risico’s nemen

kantoor-1500x500Als ondernemer neemt u risico’s en draagt u de nodige verantwoordelijkheden. Risico’s nemen is het mooie aan ondernemer zijn, maar de verantwoordelijkheden moeten wel doordacht zijn. Het kan goed voorkomen dat u met bepaalde zaken minder ervaring heeft en dat is waar A.C. Koijen & Partners uw partner in kan zijn. Wij zijn uw verzekeringexpert, uw financieel adviseur en pensioendeskundige.

Voor ondernemers is A.C. Koijen & Partners dé partner in geldzaken, pensioenen en verzekeringen. Of u nu een starter bent, een zelfstandig ondernemer of een werkgever, wij bieden u advies dat u verder helpt. Wij staan u bij met de financiële zaken, bieden u hulp bij verzekeringen en adviseren u aangaande pensioenen.

Verzekering voor bedrijven

Het aanbod in verzekeringsland is groot. Hoewel er veel producten op elkaar lijken, zijn er ook wezenlijke verschillen. Dat zien we terug in de voorwaarden van de verzekering voor bedrijven, de dekking en de premie. Wat is dan als verzekering voor uw bedrijf of als verzekering eenmanszaak voor u interessant?

A.C. Koijen & Partners bekijkt op basis van uw situatie, uw mogelijkheden en toekomstplannen wat voor u interessant is. Wij kunnen een geheel nieuw verzekeringspakket voor u opstellen met daarin alle verzekeringen voor bedrijven die u in uw situatie nodig heeft. Ook kunnen wij u hulp bij verzekeringen bieden, waarin we kijken naar uw huidige situatie om te zien waar meer uit te halen valt.

Een hoge premie is bijvoorbeeld geen garantie voor de kwaliteit van een product en oververzekerd zijn is geldverspilling. Dat is altijd zonde en daarom stellen wij voor u een perfect sluitend verzekeringspakket samen. Hierin speelt onze onafhankelijke opstelling als verzekeringexpert een belangrijke rol.

Verzekering voor bedrijven

Verzekeringen eenmanszaak

A.C. Koijen & Partners stelt zich ter dienst voor alle soorten bedrijven, klein en groot. Zo kunnen wij startende ondernemers bijstaan met het afsluiten van de juiste verzekeringen. De verzekeringen eenmanszaak bepalen is tijdrovend en soms ook wel ingewikkeld. Bespaar u de moeite en laat ons voor u het juiste pakket samenstellen met enkel de noodzakelijke verzekering voor bedrijven.

Als verzekeringexpert weten wij precies welke verzekeringen eenmanszaak voor u belangrijk zijn, maar ook kunnen wij u financieel advies geven en u bijstaan waar nodig. Is het voor u als eenmanszaak belangrijk dat u een goed pensioenfonds heeft? Welke mogelijkheden zijn daarbinnen en wat zijn voor u de gevolgen? Voor hulp bij verzekeringen, pensioenen en financiële zaken is A.C. Koijen & Partners uw partner.

slide-algemeen1

Weet waar u aan toe bent

icon vragenHet is belangrijk dat u als ondernemer weet waar u aan toe bent. U wilt inzicht krijgen op de risico’s die u loopt als ondernemer. U wilt precies weten wat u moet regelen voor uw personeel. U wilt weten waar u mee te maken krijgt als startende ondernemer. Allemaal punten die van belang zijn in het zakelijke leven en het hebben van een bedrijf of het aansturen hiervan.

Neem geen onnodige risico’s en laat A.C. Koijen & Partners u bijstaan en adviseren. U kunt hieronder een vrijblijvende afspraak met één van onze verzekeringexperts plannen. Zij kunnen u alles vertellen over een verzekering voor bedrijven, de verzekeringen eenmanszaak en onze hulp bij verzekeringen. Onze adviseurs vertellen u ook graag over onze mogelijkheden als financieel- en pensioenenadviseur.

U wilt weten waar u aan toe bent? Dan is A.C. Koijen & Partners uw ideale gesprekspartner.

Verzekeringexpert Kennismaken

Persoonlijke ondersteuning

Onze professionals staan klaar voor al uw vragen over zowel de particuliere als zakelijke dienstverlening. Neem gemakkelijk contact op voor persoonlijke ondersteuning.

Contact

Uw voordelen

  • Totaal aanbod onder 1 dak
  • Open en persoonlijke benadering
  • Onafhankelijk (ten opzichte van banken)
  • Transparant; wij laten zien waarom we bepaalde keuzes maken
  • Wij doen zaken met een groot aantal hypotheekverstrekkers

Hypotheken

Particulier

Pensioenen

Particulier

Verzekeringen

Particulier

Betalen & sparen

Particulier & zakelijk

Vragen

Zakelijk

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda

Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam

Tel. 0161 - 492 508
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl