Verzekeringsadvies in Breda

Verzekeringsadvies in Breda

Verzekeringen Breda
In het dagelijks leven heeft iedereen eigenlijk te maken met verzekeringen en zoals u vast wel weet kan dit aardig ingewikkeld zijn. Wij begrijpen dan ook dat u vragen heeft over bijvoorbeeld een zorgverzekering of welk verzekeringspakket de juiste dekking heeft.

Valt er misschien iets te besparen of is er juist iets waarvan u denkt dat u een verzekering heeft, maar wat niet onder uw dekking valt?

Voorkom problemen en kies voor een heldere verzekeringsanalyse bij A.C. Koijen & Partners, uw expert in verzekeringen in Breda.

Advies aanvragen

Voor alles met betrekking tot verzekeringen in Breda kan u bij A.C. Koijen & Partners terecht. Voor simpele vragen, voor het in kaart brengen van alle verzekeringsopties en natuurlijk een complete analyse. Wij bekijken samen met u naar wat er nodig is en op basis daarvan stellen wij een mooi verzekeringspakket samen die geheel aansluit op uw wensen.

Verzekeringen bredaMeer weten over onze diensten met betrekking tot particuliere verzekeringen Breda? Bent u ondernemer? Dan kunt u uiteraard bij ons terecht voor zakelijke verzekeringen en pensioenadvies.

Lees snel verder of neem contact met ons op. Wij informeren u graag over wat voor u alle voordelen zijn.

Uw verzekeringspakket op maat

A.C. Koijen & Partners is gespecialiseerd in alle vormen van verzekeringen. In Breda vanuit ons kantoor bekijken wij voor diverse particulieren en ondernemers dagelijks wat de beste oplossingen zijn en nadien stellen wij een verzekeringspakket samen. Een verzekeringspakket bestaat uit diverse verzekeringen die wij voor u afsluiten op basis van wat voor u belangrijk en noodzakelijk is.

Dat betekent dat wij bij verschillende verzekeraars verzekeringen afsluiten en dat zal als één geheel aan u gepresenteerd worden. Dat kan een brede variatie van verzekeringen zijn. Uiteenlopend van een inboedelverzekering tot rechtsbijstand en van een ongevallen verzekering tot een specifieke verzekering voor uw onderneming. Veelal kan u door aantrekkelijke voorwaarden met een verzekeringspakket nog aardig besparen ook.

Uw expert in de verzekering Breda en verzekeringen Chaam

Met onze brede kennis en ervaring omtrent verzekeringen in Breda kunnen wij elke klant zeer specifiek helpen met de juiste oplossing.

Ons team staat voor u klaar om u te adviseren over verzekeringen, hypotheken en pensioenen in Breda en Chaam.

Voorkom dat u verstrikt raakt in een web van verzekeringen en zorg dat u enkel de juiste verzekeringen afsluit. Wij helpen u bij het uitzoeken van de juiste verzekeringen Breda en verzekeringen in Chaam, zodat u 100% gedekt bent en niet meer zal betalen dan nodig is.

Maak vandaag nog een afspraak met uw specialist voor een advies op maat.

Afspraak maken

Persoonlijke ondersteuning

Onze professionals staan klaar voor al uw vragen over zowel de particuliere als zakelijke dienstverlening. Neem gemakkelijk contact op voor persoonlijke ondersteuning.

Contact

Uw voordelen

  • Totaal aanbod onder 1 dak
  • Open en persoonlijke benadering
  • Onafhankelijk (ten opzichte van banken)
  • Transparant; wij laten zien waarom we bepaalde keuzes maken
  • Wij doen zaken met een groot aantal hypotheekverstrekkers

Hypotheken

Particulier

Pensioenen

Particulier

Verzekeringen

Particulier

Betalen & sparen

Particulier & zakelijk

Vragen

Zakelijk

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda

Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam

Tel. 0161 - 492 508
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl