Verzekeringen voor bedrijven

Verzekering voor bedrijvenVoor ondernemers is verzekeringexpert A.C. Koijen & Partners uw partner in geldzaken en verzekeringen. Bent u een starter, zelfstandig ondernemer of werkgever? Verzekeringexpert A.C. Koijen & Partners biedt u het advies waar u verder mee kan. De hulp bij verzekeringen van A.C. Koijen & Partners spreidt zich uit over alle soorten verzekeringen en bedrijfsvormen, waardoor wij u de beste resultaten kunnen presenteren.

Een verzekering voor bedrijven is een breed begrip. Het aanbod is groot en veel producten lijken op elkaar. Toch zijn er ook cruciale verschillen in de diverse verzekeringen voor bedrijven op het vlak van voorwaarden, dekking en premie. Wij bieden u de juiste hulp bij de verzekering voor bedrijven waar u optimaal van profiteert. De beste verzekeringen tegen de meest aantrekkelijke prijzen.

Voorkom dat u voor teveel dingen verzekerd bent en zorg dat u geen dubbele verzekeringen afsluit. Dit zien wij tijdens inventarisaties toch vrij regelmatig voorbij komen.

Laat er een verzekeringexpert naar kijken of laat een gratis en vrijblijvende verzekeringanalyse uitvoeren.

Verzekering analyse

Verplichte verzekeringen voor ondernemers

Voor u als ondernemer zijn er een aantal verzekeringen erg belangrijk om rekening mee te houden. Niet alle verzekeringen die we op deze pagina benoemen zijn verplicht. We zullen netjes onderscheid maken in het type bedrijf en uw werkzaamheden. Een ding is zeker en dat is dat als u personeel heeft rondlopen een werknemersverzekering verplicht is.  Naast dat uw medewerkers verzekerd op kantoor rond moeten lopen, moet(en) ook de bedrijfsauto(‘s) verzekerd rondrijden.

verzekeringen voor bedrijven

Welke verzekeringen moet ik voor mijn werknemers betalen?

 • Ziektewetverzekering
 • WIA-verzekering voor het geval wanneer een van uw medewerkers arbeidsongeschikt wordt
 • WAO-verzekering
 • WW-verzekering in geval van werkloosheid

Als ondernemer betaald u ook mee aan de zorgverzekeringswet. De hoogte van het bedrag waar u aan mee betaald is afhankelijk van het loon van uw werknemer. Het bedrag trekt u af van het loon van uw werknemer en u maakt dit over naar de Belastingdienst.  Het bedrag dat u naar de Belastingdienst overmaakt moet vervolgens ook weer aan de werknemer wordne terugbetaald. De Belastingdienst beschouwd dit als loon.

Welke verzekeringen gelden er voor bedrijfsauto’s en of motorvoertuigen voor uw bedrijf?

 • Een WA verzekering voor bedrijfsvoertuigen
 • Zorg ervoor dat ook de passagiers worden verzekerd in bedrijfsauto’s. Bij een ongeval lopen deze kosten gigantisch op, wanneer u hiervoor niet verzekerd bent.

verzekeringen voor ondernemers en bedrijven

Verzekeringen die niet verplicht zijn, maar wel handig zijn om af te sluiten

Onderstaande verzekeringen hangen af van de specifieke bedrijfssector waarin u zich bevindt

 • Rechtsbijstandverzekering: juridische hulp bij claims en rechtszaken. Onthoud dat u deze verzekering alleen kunt afsluiten als u een verzekering heeft voor bedrijfsaansprakelijkheid.
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering (niet verplicht):  dit type verzkering bespreken we graag met u. Deze verzekering hangt namelijk af van de risico’s van uw beroep.
 • Inventaris-en opstalverzekering: schade aan uw pand, tegen inbraak, gevolgschade.
 • Bedrijfs-en beroepsaansprakelijkheidsverzekering: voor sommige beroepen verplicht. Deze verzekering vergoedt de schade die u veroorzaakt door of tijdens uw werk.

Verzekeringen voor een eenmanszaak

U werkt als eenmanszaak en u wilt precies weten wat u wel en niet nodig heeft? U wilt weten waar u aan toe bent in uw situatie? Verzekeringen voor een eenmanszaak kunnen ingewikkeld zijn en onnodige kosten met zich meebrengen. Wij dragen zorg dat voor u de verzekeringen eenmanszaak precies op uw benodigdheden zijn afgestemd. Hiermee creëren wij een optimale dekking tegen gunstige voorwaarden.

Als eenmanszaak heeft u het ongetwijfeld erg druk en het risico bestaat dan al snel dat verzekeringen en de aandacht hiervoor verslappen of naar de achtergrond verdwijnen. Neem niet dit risico en zorg dat u altijd verzekerd bent, dat bespaart u in geval van een situatie veel rompslomp.

A.C. Koijen & Partners kan voor u een vrijblijvende analyse uitvoeren, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij bieden u deze hulp bij verzekeringen en kan dit ook volledig voor haar rekening nemen, zodat u er vanuit kan gaan dat u optimaal gedekt bent.

Neem voor meer informatie over de verzekeringen eenmanszaak contact met ons op.

Contact

Hulp bij verzekeringen voor uw onderneming

Heeft u een groot bedrijf en veel werknemers? Wij zijn uw verzekeringexpert. A.C. Koijen & Partners biedt hulp bij verzekeringen voor kleine én grote bedrijven. Wij bieden u de hulp bij verzekeringen en kunnen voor u een perfect sluitend op maat verzekeringspakket samenstellen en aanbieden.

Wij stellen ons hier onafhankelijk in op en zorgen voor u voor de laagste poliskosten, optimale dekking en continue hulp bij de verzekering voor bedrijven.

Laat een vrijblijvende verzekeringsanalyse uitvoeren rondom de beschikbare verzekeringen voor bedrijven die in uw situatie van toepassing zijn.

Verzekering analyse

Persoonlijke ondersteuning

Onze professionals staan klaar voor al uw vragen over zowel de particuliere als zakelijke dienstverlening. Neem gemakkelijk contact op voor persoonlijke ondersteuning.

Contact

Uw voordelen

 • Totaal aanbod onder 1 dak
 • Open en persoonlijke benadering
 • Onafhankelijk (ten opzichte van banken)
 • Transparant; wij laten zien waarom we bepaalde keuzes maken
 • Wij doen zaken met een groot aantal hypotheekverstrekkers

Hypotheken

Particulier

Pensioenen

Particulier

Verzekeringen

Particulier

Betalen & sparen

Particulier & zakelijk

Vragen

Zakelijk

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda

Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam

Tel. 0161 - 492 508
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl