Levensverzekering vergelijken

Online treft u vele mogelijkheden aan voor het vergelijken van levensverzekeringen, die u zeer zeker interessante resultaten bieden. U kunt hierop uw keuze baseren, maar dan…?

A.C. Koijen & Partners is uw adres om een levensverzekering te vergelijken waarbij wij u tevens adviseren, ondersteunen en begeleiden in het maken van de juiste keuze.

levensverzekering vergelijken

U kunt met ons een afspraak maken. Wij nemen de tijd voor u, bekijken wat voor u het meest interessant is en zoeken hierbij de best mogelijke opties, zodat u reële mogelijkheden heeft om uw afweging te maken.

Soorten levensverzekeringen

Levensverzekeringen, ze zijn er in vele verschillende soorten en maten. Om u een klein beetje wegwijs te maken binnen dit oerwoud aan mogelijkheden. Wanneer de verzekerde komt te overlijden, dan zal de verzekeraar de levensverzekering uitkeren.

Het kan ook zo zijn dat de verzekerde ervoor kiest deze levensverzekering uit te laten betalen terwijl hij of zij nog in leven is. Zo zijn er dus levensverzekeringen die bij overlijden en bij leven kunnen worden uitgekeerd.

ouder koppel

  • Wanneer de verzekering uitkeert wanneer iemand komt te overlijden spreken we van een overlijdensrisicoverzekering of uitvaartverzekering.
  • Voorbeelden van verzekeringen die bij leven worden uitgekeerd zijn: lijfrenteverzekeringen of kapitaalverzekeringen.

Zijn er ook verzekeringen die bij leven en bij overlijden uitkeren? Jazeker! Dit wordt ook wel een gemengde verzekering genoemd.

Naast de bovengenoemde verzekeringen zijn er ook nog de spaarverzekeringen, beleggingsverzekeringen en de pensioenen. Deze worden ook nog wel eens als levensverzekering aangeduid.

 

Levensverzekeringen vergelijken

Hierbij kunnen we u vanzelfsprekend ook bijstaan, zodat wij naast het vergelijken van een levensverzekering.  Dit geeft de garantie dat u de beste opties gepresenteerd krijgt en ook op termijn hier de vruchten van plukt.

Een levensverzekering is tegenwoordig een belangrijk aspect voor bijvoorbeeld het afsluiten van een hypotheek.

  • Hoe hangt dat precies samen?
  • Wat zijn de gevolgen?
  • Met welke voorwaarden krijgt u te maken?

Zoals u hierboven al leest. Het maken van de juiste keuzes is essentieel.  Wij vertellen u graag in begrijpelijke stappen  waar u op moet letten als u een levensverzekering wil vergelijken en/of wil afsluiten.

Maak vandaag nog een afspraak door op onderstaande button te klikken.

Afspraak maken

 

Verzekeringsexpert op meerdere gebieden

A.C. Koijen & Partners kan u bijstaan bij een levensverzekering vergelijken, maar dat is niet het enige. Als expert op het gebied van verzekeringen zijn wij actief op praktisch alle gebieden die van toepassing zijn voor particulieren, maar ook voor verzekeringen op zakelijk gebied kunt u uitstekend bij ons terecht.

business meeting

Denk aan verzekeringen voor een eenmanszaak, verzekeringen voor bedrijven en meer.

A.C. Koijen & Partners is als verzekeringsexpert goed op de hoogte van alles wat er zich binnen deze wereld afspeelt, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken. Voor goed advies, ondersteuning en begeleiding bij een levensverzekering vergelijken en alle andere verzekeringszaken heeft u aan A.C. Koijen & Partners een fijne partner.

Contact

 

Persoonlijke ondersteuning

Onze professionals staan klaar voor al uw vragen over zowel de particuliere als zakelijke dienstverlening. Neem gemakkelijk contact op voor persoonlijke ondersteuning.

Contact

Uw voordelen

  • Totaal aanbod onder 1 dak
  • Open en persoonlijke benadering
  • Onafhankelijk (ten opzichte van banken)
  • Transparant; wij laten zien waarom we bepaalde keuzes maken
  • Wij doen zaken met een groot aantal hypotheekverstrekkers

Hypotheken

Particulier

Pensioenen

Particulier

Verzekeringen

Particulier

Betalen & sparen

Particulier & zakelijk

Vragen

Zakelijk

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda

Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam

Tel. 0161 - 492 508
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl