Verzekeringen voor een eenmanszaak

Verzekeringen eenmanszaakU heeft als particulier verschillende verzekeringen, maar ook zakelijk dient u verzekeringen af te sluiten. Verzekeringen voor uw particuliere situatie bieden namelijk niet altijd dekking op uw werksituatie.

Dit is logischerwijs zeer afhankelijk van de branche waarin u actief bent, maar hiervoor is het wel belangrijk om uit te zoeken welke verzekeringen voor uw bedrijf van toepassing zijn.

A.C. Koijen & Partners is uw verzekeringexpert en kan voor u uitzoeken welke verzekeringen eenmanszaak van toepassing zijn, wat echt heel belangrijk is en wat niet. Er zijn immers enorm veel mogelijkheden en teveel geld uitgeven aan onnodige verzekeringen is natuurlijk geldverspilling.

Wij bespreken met u wat voor u belangrijk is, welke scenario’s zich voor kunnen doen en waarvoor u eventueel een verzekering aan dient te spreken. Op basis daarvan kunnen wij u goed adviseren betreffende de verzekeringen eenmanszaak.

Bent u net met uw onderneming gestart en weet u niet precies wat wel en niet relevant is voor u nu u zich met uw eigen bedrijf op de ondernemersmarkt begeeft? Ook dan kunnen wij u bijstaan met verzekeringen eenmanszaak.

Wij adviseren, ondersteunen en bieden begeleiding, zodat u geen verkeerde keuzes maakt wat u onnodig (veel) geld kost. Maak vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken

Verzekering voor bedrijven

Verzekeringen eenmanszaakA.C. Koijen & Partners staat u bij met natuurlijk de verzekeringen eenmanszaak, maar als u een andere bedrijfsvorm heeft kan u uiteraard ook bij ons terecht. In feite is A.C. Koijen & Partners uw verzekeringexpert voor de gehele zakelijke markt. Voor elke vorm van verzekeringen voor bedrijven kan u altijd bij ons aankloppen.

Zorg dat u weet waar u aan toe bent en neem geen onnodig risico. Maak een afspraak met A.C. Koijen & Partners voor uitgebreid en helder advies betreffende verzekeringen voor bedrijven en verzekeringen eenmanszaak.

Meer weten over wat A.C. Koijen & Partners voor u kan betekenen? U kunt natuurlijk ook even contact opnemen, wij vertellen u graag meer over al onze mogelijkheden en services.

Contact

Persoonlijke ondersteuning

Onze professionals staan klaar voor al uw vragen over zowel de particuliere als zakelijke dienstverlening. Neem gemakkelijk contact op voor persoonlijke ondersteuning.

Contact

Uw voordelen

  • Totaal aanbod onder 1 dak
  • Open en persoonlijke benadering
  • Onafhankelijk (ten opzichte van banken)
  • Transparant; wij laten zien waarom we bepaalde keuzes maken
  • Wij doen zaken met een groot aantal hypotheekverstrekkers

Hypotheken

Particulier

Pensioenen

Particulier

Verzekeringen

Particulier

Betalen & sparen

Particulier & zakelijk

Vragen

Zakelijk

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda

Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam

Tel. 0161 - 492 508
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl