RegioBank in Breda: wij zijn uw bank

Een bank die dicht bij haar klanten staat, helder is over haar mogelijkheden en complete voorzieningen biedt. Steeds meer mensen zijn op zoek naar een bank die persoonlijk aanvoelt, waar zij zich prettig bij voelen en wat hun in alle benodigde diensten voorziet. Dat is de RegioBank in Breda die wij als A.C. Koijen & Partners vertegenwoordigen.

AC Koijen en Partners Hypotheken Pensioenen en Verzekeringen is Zelfstandig Adviseur van RegioBank. De bank biedt een compleet pakket aan bancaire diensten, zoals spaarrekeningen, betaalrekeningen, lijfrenterekeningen en ook hypotheken. Niet alleen voor particuliere klanten, maar ook voor ondernemingen, verenigingen en stichtingen levert deze bank een breed scala aan producten. U kunt voor al deze producten terecht bij de AC Koijen en Partners. Zij helpen u graag.

A.C. Koijen & Partners biedt alle producten van de Regiobank in Breda aan en voor advies, hulp en begeleiding kan u altijd bij ons terecht. Bent u al klant bij de Regiobank of heeft u interesse in deze bank? Kom bij onze bank langs! Wij vertellen u graag meer.

RegioBank in de buurt

RegioBank kiest ervoor om zich dicht bij de klanten te vestigen, zodat zij bij vragen altijd even binnen kunnen lopen. Vanzelfsprekend combineert de bank deze fysieke nabijheid met de digitale gemakken van de huidige tijd, zoals internetbankieren en een uitstekende app voor mobiel betalingsverkeer. Begrijpelijke oplossingen voor betalen, sparen en nog veel meer.

Wij brengen uw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat u goede keuzes maakt en een goed gevoel heeft over uw geldzaken. Daar staan wij voor.

Geen kasfunctie

Uit veiligheidsoverwegingen is er in de RegioBank-vestiging van AC Koijen en Partners geen contant geld aanwezig. Met een wereldpas kan echter in heel Europa tot maximaal € 1.000 per dag worden opgenomen bij geldautomaten van alle banken.

Buiten Europa is geld opnemen uiteraard ook mogelijk. U dient dan uw wereldpas voor gebruik buiten Europa te activeren. De daglimiet verschilt van land tot land.

Garantie op spaargeld

RegioBank heeft ruim 530 vestigingen verspreid over heel Nederland en dit aantal is nog altijd groeiende. Het is een handelsnaam van de Volksbank N.V., statutair gevestigd te Utrecht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 16062338.

De Nederlandsche Bank heeft de Volksbank N.V. een vergunning verleend om bancaire activiteiten te verrichten. Hierdoor zijn het depositogarantiestelsel en het beleggerscompensatiestelsel van toepassing op tegoeden die bij de RegioBank worden aangehouden..

Naar Regiobank

Persoonlijke ondersteuning

Onze professionals staan klaar voor al uw vragen over zowel de particuliere als zakelijke dienstverlening. Neem gemakkelijk contact op voor persoonlijke ondersteuning.

Contact

Uw voordelen

  • Totaal aanbod onder 1 dak
  • Open en persoonlijke benadering
  • Onafhankelijk (ten opzichte van banken)
  • Transparant; wij laten zien waarom we bepaalde keuzes maken
  • Wij doen zaken met een groot aantal hypotheekverstrekkers

Hypotheken

Particulier

Pensioenen

Particulier

Verzekeringen

Particulier

Betalen & sparen

Particulier & zakelijk

Vragen

Zakelijk

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda

Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam

Tel. 0161 - 492 508
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl