Hypotheek in Breda afsluiten

Het kopen van een huis is een flinke stap. Veel van onze klanten geven aan het erg fijn te vinden eerst onafhankelijk advies in te winnen bij een hypotheekadviseur in de regio, voordat ze actief op zoek gaan naar een woning.

Bij A.C. Koijen & Partners vindt u de specialist voor uw hypotheek in Breda. U kunt bij ons terecht voor hypotheken, pensioenen en verzekeringen op zowel particulier en zakelijk gebied.

Voor een advies rondom uw hypotheek kunt u bij diverse banken terecht, maar die opereren vooral uit eigen belang. Daarom is een totaal onafhankelijk advies veelal gewenst en dat is precies waarin A.C. Koijen & Partners u bij kan staan.

Wij zijn namelijk specialist in hypotheken en wij bieden uitsluitend het beste advies naargelang uw situatie. Hypotheekadvies in Chaam of Breda? Kom gerust langs bij één van onze vestigingen.

Vraag een kennismakingsgesprek aan voor een persoonlijk advies op maat.

Afspraak maken

Een hypotheek in Breda afsluiten kan u bij diverse hypotheekverstrekkers doen, maar het is altijd verstandig om uzelf eerst goed in te lichten.

A.C. Koijen & Partners bekijkt wat uw capaciteiten zijn in de vorm van uw budget, inkomsten, het financieel haalbare en natuurlijk bijkomende omstandigheden.

Nadat wij dit in kaart hebben gebracht kunnen wij verschillende aansluitende hypotheken bekijken en aan u presenteren.

Wij kunnen u nadien vanzelfsprekend blijven ondersteunen, ook kan u op basis van ons onafhankelijke advies zelf aan de slag gaan.

 

Hypotheekadvies in Breda

hypotheekadviseurs in bredaA.C. Koijen & Partners is ruim 40 jaar actief op het gebied van hypotheken.

Onze ervaring heeft ons geleerd dat geen enkele situatie hetzelfde is en dus een individuele behandeling vraagt. Ons hypotheekadvies in Breda evenals ons hypotheekadvies in Chaam is daarom erg persoonlijk ingericht.

Wij luisteren naar alle wensen, bekijken wat voor u gunstig is en u krijgt gegarandeerd een helder en passend advies.

Onze onafhankelijke hypotheek adviseur in Breda alsook Chaam is op de hoogte van de laatste wettelijke voorwaarden, weet precies wat in uw situatie gunstig is en denkt vooral erg veel met u mee.

U zult merken dat het inwinnen van advies erg prettig is door de persoonlijke benadering. Ook bieden wij u de garantie op een uitstekend advies waar u daadwerkelijk iets mee kan.

Maak vandaag nog een afspraak met onze hypotheek adviseur in Breda of Chaam. Wij kijken uit naar uw komst.

 

Persoonlijke ondersteuning bij hypotheekadvies

A.C. Koijen & Partners staat dagelijks mensen bij met hypotheekadvies in Breda en Chaam. Wij hebben twee vestigingen waar u terecht kunt voor persoonlijke ondersteuning.

Een afspraak maken volstaat, omdat wij dan gelijk voor u aan de slag gaan.

Hypotheekadvies Chaam: A.C. Koijen & Partners staat voor u klaar. Gaat u liever in Breda bij ons kantoor langs? Geen enkel probleem.

Geeft u dat wel duidelijk aan bij het maken van een afspraak? Kies voor de beste hypotheek in Breda of Chaam met scherpe voorwaarden en aantrekkelijke rentes. A.C. Koijen & Partners zoekt het samen met u uit!

Heeft u vragen betreft het aanvragen van een hypotheek?

Vult u gerust ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor een kennismakingsgesprek kunt u eenvoudig online een afspraak maken.

Stel uw vraag Kennismaken

Persoonlijke ondersteuning

Onze professionals staan klaar voor al uw vragen over zowel de particuliere als zakelijke dienstverlening. Neem gemakkelijk contact op voor persoonlijke ondersteuning.

Contact

Uw voordelen

  • Totaal aanbod onder 1 dak
  • Open en persoonlijke benadering
  • Onafhankelijk (ten opzichte van banken)
  • Transparant; wij laten zien waarom we bepaalde keuzes maken
  • Wij doen zaken met een groot aantal hypotheekverstrekkers

Hypotheken

Particulier

Pensioenen

Particulier

Verzekeringen

Particulier

Betalen & sparen

Particulier & zakelijk

Vragen

Zakelijk

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda

Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam

Tel. 0161 - 492 508
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl