Hypotheek adviseur in Breda

Ik heb een samenlevingscontract met mijn partner. Daarnaast hebben we samen een huis waarvan de hypotheek op beide namen staat. Nu hebben wij besloten om uit elkaar te gaan, de hypotheek moet dus op 1 naam worden gezet. Kunnen jullie ons verder helpen?

 

Ik overweeg om mijn huidige woning te verkopen en een nieuwe woning te kopen. De rentevaste periode van 10 jaar van mijn huidige hypotheek loopt komend jaar af. Wat zijn daarna mijn financiële mogelijkheden?

 

Graag zou ik willen informeren naar de mogelijkheden i.v.m. het afsluiten van een hypotheek. Momenteel werk en woon ik in België vlak over de grens bij Breda, maar ben ik aan het overwegen een woning te kopen in Breda om vervolgens in België te blijven werken. Kunnen jullie een passend advies uitbrengen?

Herkent u zich in een van bovenstaande situaties?

Ieder zijn situatie is weer uniek en dit levert veel verschillende vragen op bij u als klant. Voorkom dat u verdwaald in alle regeltjes en leg u vraag neer bij een expert.

Hypotheekadviseur Breda

Het kopen van een huis is een flinke stap. Wij begrijpen dat u daar goed advies bij nodig heeft. A.C. Koijen & Partners is uw onafhankelijke hypotheekadviseur in Breda. Vanuit ons kantoor in Breda werken wij aan het zoeken naar de beste hypotheekverstrekker voor uw situatie.

Ook hebben wij een vestiging in Chaam, waar u net zoals in Breda, van harte welkom bent voor een kennismakingsgesprek. Wij willen u graag leren kennen, zodat wij voor u de beste hypotheek kunnen zoeken.

Wij houden rekening met uw wensen, uw situatie en uw termijn plannen om zo uw het beste hypotheekadvies te kunnen bieden.

Voor een advies rondom uw hypotheek kunt u bij diverse banken terecht, maar die opereren vooral uit eigen belang. Daarom is een totaal onafhankelijk advies veelal gewenst en dat is precies waarin A.C. Koijen & Partners u bij kan staan.

Wij zijn namelijk specialist in hypothecaire zaken en wij bieden uitsluitend het beste advies naargelang uw situatie.

Wilt u hypotheekadvies in Chaam of Breda?

Kom gerust langs bij één van onze vestigingen.

Gratis kennismakingsgesprek

Stel een vragenlijst op voor uw hypotheek

Wat moet u precies weten over uw hypotheek?

Voordat u de stap zet naar een hypotheekadviseur doet u er goed aan een aantal kritische vragen op papier te zetten die u ons vervolgens op locatie mag stellen.

Een goede voorbereiding is bij de aankoop van een woning essentieel.

Bij een hypotheekadvies op maat is het belangrijk dat een aantal belangrijke vragen worden beantwoord:

 • Hoeveel kan ik lenen?
 • Welke hypotheekvorm is het meest geschikt voor onze situatie?
 • Wat kost een hypotheekadvies?
 • Hoeveel eigen geld moet ik meenemen?
 • Wat zijn de gevolgen van een hypotheekaanvraag?
 • Hoe komt mijn financiële situatie er in de toekomst uit te zien?
 • Kom ik in aanmerking voor Nationale Hypotheek Garantie?

Transparantie vinden we erg belangrijk. Tel daar onze persoonlijke service bij op en we hopen u een compleet beeld te kunnen geven van uw toekomstige situatie.

Neem voor meer informatie over hypothekenadvies vrijblijvend contact met ons op.

Contact

 

AFM-logoOCT taxandria team

Onafhankelijk hypotheek advies in Breda

A.C. Koijen & Partners is ruim 40 jaar actief op het gebied van hypotheken. Onze ervaring heeft ons geleerd dat geen enkele situatie hetzelfde is en dus een individuele behandeling vraagt.

Ons hypotheekadvies in Breda evenals ons hypotheekadvies in Chaam is daarom erg persoonlijk ingericht.

Onze hypotheekadviseurs in Breda of te Chaam zoeken voor u naar de beste hypotheekverstrekker die in uw situatie het meeste rendement biedt.

Hypotheek advies kan desondanks alsnog ingewikkeld in elkaar steken, maar maakt u zich daarover geen zorgen.

Wij zijn helder, duidelijk en denken met u mee.

Wij staan daarnaast ingeschreven bij de AFM (Autoriteit Financiele Markten). Ook worden wij aanbevolen door OCT taxandria.

OCT Taxandria heeft als doel het behartigen van de gemeenschappelijke plaatselijke en gemeentelijke belangen van de leden op sociaal en economisch gebied.

Contact

 

Recensie van een klant over A.C. Koijen en Partners

 

Veelgestelde vragen over hypotheken

  • Is het handig om mijn hypotheek over te sluiten?
   Momenteel is het zo dat de hypotheekrente erg laag staat. Heb je al een hypotheek? Dan kun je hiervan profiteren. Kun je tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente? Ja dat kan! Hier zitten echter wel extra kosten aan verbonden en vaak krijg je ook een boete hiervoor. Oversluiten kan dus wel en het gevolg is dat je minder betaald voor je hypotheek.

 

  • Wat is de beste hypotheek die ik nu kan krijgen?
   Dit is voor een groot deel afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Daarnaast zijn er ook nog andere factoren die hier van invloed zijn. Ons advies is om u te laten adviseren tijdens een adviesgesprek samen met een hypotheekadviseur. Tijdens dit adviesgesprek kunt u verschillende aanbieders met elkaar vergelijken, om zo de beste optie voor u te vinden.

 

  • Hoeveel kan ik lenen?
   De maximale hoogte van uw hypotheek kunt u online berekenen met een rekentool. Ook hier is ons advies om een adviesgesprek aan te vragen, zodat u meer inzicht krijgt in uw persoonlijke situatie.
  • Hoe ziet het verloop van de hypotheekrente eruit?
   Waar vind ik de laagste hypotheekrente? Om hier inzicht in te krijgen verwijzen we u graag naar de website van Actuele Rentestanden. Hier worden dagelijks alle hypotheekrentes bijgewerkt, zodat u een idee krijgt van de verschillende rentestanden.

Persoonlijke ondersteuning

Onze professionals staan klaar voor al uw vragen over zowel de particuliere als zakelijke dienstverlening. Neem gemakkelijk contact op voor persoonlijke ondersteuning.

Contact

Uw voordelen

 • Totaal aanbod onder 1 dak
 • Open en persoonlijke benadering
 • Onafhankelijk (ten opzichte van banken)
 • Transparant; wij laten zien waarom we bepaalde keuzes maken
 • Wij doen zaken met een groot aantal hypotheekverstrekkers

Hypotheken

Particulier

Pensioenen

Particulier

Verzekeringen

Particulier

Betalen & sparen

Particulier & zakelijk

Vragen

Zakelijk

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda

Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam

Tel. 0161 - 492 508
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl