Adviesbureau in Breda

Met expertise op de particuliere en zakelijke markt in alle vormen van financiële zaken, is A.C. Koijen & Partners door de jaren heen uitgegroeid als een specialistisch adviesbureau in Breda en Chaam.

Als adviesbureau staan wij mensen bij met hypotheken. Ook adviseren wij ondernemers in zakelijke verzekeringen en wij helpen ondernemers met pensioenen en meer.

Kortom, ons adviesbureau in Breda en Chaam is uw adres voor alle vormen van financieel advies op deze gebieden.

Adviseurs in breda

 

Eén van de speerpunten van ons adviesbureau in Breda en Chaam is dat wij u altijd precies laten zien hoe wij tot onze adviezen komen.

Transparantie is een belangrijk aspect voor ons, omdat dit vertrouwen uitstraalt. Daarnaast is het voor u als klant natuurlijk wel erg fijn als u precies weet wat u aan ons heeft. Deze vuistregel passen wij toe in ons werk voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Misschien belangrijker nog, ons adviesbureau in Breda evenals de vestiging in Chaam is 100% onafhankelijk. Dat is voor ons onze grootste kracht en dat betekent voor u een financieel voordeel. Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag uit de brand. Neem vandaag nog contact op!

Contact

Uw persoonlijke financiële specialist

Voor alle vormen van advies op het gebied van hypotheken, pensioenen, verzekeringen op zakelijk gebied  én bankzaken, kunt u bij ons terecht. Ons adviesbureau in Breda evenals de vestiging in Chaam is er op gericht een laagdrempelige benadering te hanteren.

Dat vertaalt zich naar helder en prettig advies waar u ook echt iets aan heeft. Dit omdat wij 100% onafhankelijk zijn, een open houding hebben en omdat wij één vast persoon aan u toewijzen.

U kunt altijd even bij ons binnenstappen voor persoonlijke ondersteuning. Of dat nu om een simpele vraag gaat of om een complex vraagstuk, wij zijn uw specialist.

U bent altijd van harte welkom bij ons adviesbureau in Breda alsook Chaam, waar wij u graag persoonlijk bijstaan met advies voor al uw zaken.

Of dat nu een zakelijke verzekering betreft, het uitzoeken van pensioenopties of het openen van een rekening via de Regiobank. Wij staan klaar om u te helpen met al uw vraagstukken en wensen.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Ons werk als adviesbureau in Breda en Chaam is best breed ingericht. Als u met een specifieke situatie zit of als u zich van te voren wilt informeren, dan kan het best lastig zijn om de juiste partner te vinden. Daarin komen wij u graag tegemoet.

Wij bieden u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een afspraak te maken. Hierdoor kunnen wij met u kennismaken en tegelijkertijd bekijken we samen met u de situatie, zodat we kunnen bepalen in welk opzicht ons adviesbureau in Breda u kan helpen.

Adviesbureau in Breda

Wacht niet langer. Wat uw vraag of situatie ook is, wij kijken uit naar uw komst. A.C. Koijen & Partners neemt de kosten voor het eerste gesprek geheel op eigen rekening. Maakt u vandaag nog een afspraak?

Kennismaken

Persoonlijke ondersteuning

Onze professionals staan klaar voor al uw vragen over zowel de particuliere als zakelijke dienstverlening. Neem gemakkelijk contact op voor persoonlijke ondersteuning.

Contact

Uw voordelen

  • Totaal aanbod onder 1 dak
  • Open en persoonlijke benadering
  • Onafhankelijk (ten opzichte van banken)
  • Transparant; wij laten zien waarom we bepaalde keuzes maken
  • Wij doen zaken met een groot aantal hypotheekverstrekkers

Hypotheken

Particulier

Pensioenen

Particulier

Verzekeringen

Particulier

Betalen & sparen

Particulier & zakelijk

Vragen

Zakelijk

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda

Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam

Tel. 0161 - 492 508
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl